celebritats

Tomas Berdych: un brillant representant del tennis txec

Taula de continguts:

Tomas Berdych és un tennista txec que viu a Mònaco. Durant la seva carrera, un txec de trenta anys va aconseguir guanyar més de deu tornejos serios per a un sol jugador i dos en dobles. Tot i que la seva carrera no es pot anomenar destacada.

Carrera professional

Tomas Berdych va començar a jugar al tennis des de petit. Als dotze anys, va aconseguir guanyar un dels tornejos de la República Txeca. Tomas va començar la seva carrera professional el 2002. El primer any a nivell professional, el tennista txec va aconseguir pujar a la vuitena centèsima posició al rànquing ATP.

Tomash va mostrar el resultat més alt en el rànquing de tennistes professionals a finals de la primavera del 2015, quan es trobava a la quarta línia de la taula ATP. Actualment, el txec ocupa el catorzè lloc. El 16 de juny va sortir del torneig a Stuttgart, i unes setmanes abans a l’Open de França, Berdych va perdre a la segona volta.