celebritats

Lewis Hamilton: campió mundial de carrera

Taula de continguts:

Vídeo: CAOS EN MERCADES POR ENTRADA INESPERADA DE HAMILTON GPALEMANIA 2024, Juliol

Lewis Hamilton és un famós pilot de competició britànic de Fórmula 1. Ara fa referència a l’equip de Mercedes, amb el qual el pilot va signar un contracte el 2013. Lewis no està casat. Sovint apareixien a la premsa rumors sobre la relació romàntica de Lewis Hamilton i Rihanna, però el propi conductor va afirmar repetidament que coneixia el famós cantant durant molt de temps i només eren amics.

Inici de carrera

Lewis va néixer el 1985. Als 11 anys va començar a karting, com la majoria de pilots de Fórmula 1. El 2001 va participar a la sèrie d'hivern de Fórmula Renault. Hamilton va pilotar quatre curses i va aconseguir el cinquè lloc sense guanyar una medalla.

Debut i Campionat

El 2007, en la seva primera carrera, Hamilton va guanyar el bronze. Tothom va quedar impactat pel debut britànic. Però aquest va ser només el començament. Al Gran Premi de Malàisia, Lewis Hamilton es va convertir en el segon, després va obtenir la plata a Bahrain, Espanya i Mònaco. La sisena i setena etapes de la Fórmula 1 es van convertir per al pilot "or". Lewis va introduir per primera vegada el pas més alt al Canadà, i per segona vegada als EUA. A continuació, Hamilton va guanyar el bronze a França i al Regne Unit. Després es va produir un fracàs: el 9è lloc al Gran Premi Europeu. Després del fracàs, Lewis Hamilton va aconseguir guanyar immediatament - el Gran Premi d'Hongria va aportar al pilot el tercer or de la seva carrera.

Després, en tres etapes, el britànic no va poder guanyar una vegada, només una vegada ocupant el segon lloc. Al Japó, Lewis Hamilton va tornar a aconseguir la victòria. El 16è Gran Premi de la temporada, que va tenir lloc a la Xina, va ser un desastre per a l'atleta. El pilot no va poder acabar la carrera i va complicar significativament la lluita pel títol. A l'última carrera de la temporada en un dels torns, el cotxe de Hamilton es va aturar. Com a resultat, va ocupar el setè lloc, cosa que no li va permetre convertir-se en el campió de la Fórmula 1 a la temporada de debut.

Però els britànics no van haver d'esperar gaire el campionat. Ja a la temporada següent, va aconseguir guanyar la Fórmula 1. Després de la victòria a Austràlia, Lewis va ocupar el cinquè lloc a Malàisia, va quedar 13è lloc a Bahrain. Després d'això, va poder tornar al podi. 3r, 2n i 1r lloc que el pilot va ocupar a Espanya, Turquia i Mònaco, respectivament. Després de la reunió durant el Gran Premi al Canadà i el desè lloc dels escenaris de França, Hamilton va aconseguir guanyar 4 podis, dos dels quals es van convertir en or, en cinc curses posteriors. Lewis va aconseguir la seva última victòria a la temporada del campionat a la Xina. 98 punts van permetre al britànic guanyar la classificació general.